<![CDATA[KEES RITTENREGISTRATIE - Blog]]>Mon, 28 Dec 2015 13:55:41 -0800Weebly<![CDATA[Efficient je wagenpark beheren met sluitende Rittenregistratie]]>Thu, 17 Dec 2015 13:56:56 GMThttp://keesrittenregistratie.weebly.com/blog/efficient-je-wagenpark-beheren-met-sluitende-rittenregistratieSlimmGPS biedt bedrijven de mogelijkheid het volledige wagenpark voortdurend in de gaten te houden. Door middel van slimme GPS software is het mogelijk voor een organisatie om continu de exacte locaties van het wagenpark in de gaten te kunnen houden. Door middel van een breed gespecialiseerde kaart weergave kunnen auto’s van de zaak op elk gewenst moment worden gecontroleerd op de positie en plaats waar deze zich op dit moment bevinden.

Niet alleen i Nederland kan SlimmGPS worden toegepast, dankzij bijzonder add ons, die verder gaan dan de natuurlijke nauwkeurigheid van andere GS systemen is het mogelijk om door heel Europa uw wagenpark in de gaten te houden. Zij het in de Benelux, de Balkan of in het Mediterraans gebied. Werkgevers, maar ook werknemers kunnen op deze manier zien waar collega’s zich op elk gewenst moment bevinden.
Door middel van de locatiebepaling kunnen werkgevers en werknemers inzicht hebben in aankomt en vertrek tijden. Hierdoor kunnen schattingen over bepaalde afspraaktijden worden voorkomen. Resultaat: Minder ergernis bij klanten en minder stress bij gebruikers van het wagenpark.

Het systeem dat nogmaals veel nauwkeuriger is dan een gemiddeld GPS systeem biedt de mogelijkheid om snelle en makkelijke routes uit te stippelen naar de volgende plek van bestemming. SlimmGPS biedt de mogelijkheid alle logistiek omtrent het transport en de reistijden van personeel in beeld te brengen waardoor de administratie omtrent rittenregistratie een stuk makkelijker verloopt.

Omdat het systeem ten allertijden en door iedereen gebruikt kan worden binnen een bedrijf, is het ook niet meer nodig onnodige belletjes te plegen om te vragen waar iemand zich op dat moment bevind. Alles kan worden nagegaan. Zo ook de gereden routes of reistijden die nodig zij geweest om op de locatie van een klant aanwezig te zijn. Alles is mogelijk met dit systeem!

]]>
<![CDATA[Slim ingebouwde GPS Systemen]]>Tue, 15 Sep 2015 11:14:14 GMThttp://keesrittenregistratie.weebly.com/blog/slim-ingebouwde-gps-systemenTegenwoordig kent iedereen ze en weet men hoe ze werken: GPS systemen in auto’s. Er zijn losse varianten zoals bijvoorbeeld de TOMTOM, maar ook andere externe varianten, zoals een GPS tracker die door middel van een magneet aan auto’s kan worden verbonden. Deze externe GPS systemen en apparatuur maken het mogelijk om door middel van oplaadbare accu’s, batterijen en een verbinding met een internetnetwerk op elk gewenst te weten te komen waar een auto zich bevindt om zo een route naar een gewenste bestemming te plannen.

Het systeem waar SlimmGPS mee werkt is anders en meer geavanceerd. Het GPS systeem en bijbehorende apparatuur wordt onzichtbaar in een auto gemonteerd en is daarmee, net zoals andere ingebouwde GPS systemen, een onderdeel van de auto zelf. Het verschil met gewone GPS systemen die rittenregistratie en planning mogelijk maken is dat het systeem van SlimmGPS voornamelijk zakelijk georiënteerd is. Het product en het systeem zijn ideaal ontwikkeld voor een Business to Business markt, waarmee bedrijven en organisaties de rittenregistratie vlekkeloos kunnen bijhouden en vastleggen.

Juist omdat de gebruiker van de zakelijke auto geen omkijken meer heeft naar kosten die fiscaal kunnen worden afgetrokken door gebruikende organisaties is het mogelijk om veel verloren tijd die gestoken wordt in administratie kan worden teruggedrongen. Werkgevers kunnen hierdoor verschillende facetten van de administratie omtrent rittenorganisatie en rittenregistratie terugdringen tot een simpele klik op de knop.

Kostenbesparing en het plannen van afspraken met klanten op het Europese continent is door middel van dit systeem een stuk simpeler geworden. Neem bijvoorbeeld de mogelijkheid om de rittenregistraties digitaal en direct te delen met een boekhouder, zonder dat uw personeel belangrijke en dure tijd verliest met het invullen van formulieren en het bijhouden van de benzinestand. SlimmGPS zorgt voor een win-win situatie voor zowel de werkgever als de werknemer.

]]>
<![CDATA[Gedupeerd langs de weg, slimme oplossing]]>Wed, 26 Aug 2015 12:38:29 GMThttp://keesrittenregistratie.weebly.com/blog/gedupeerd-langs-de-weg-slimme-oplossingLaatst was ik een dagje op weg voor mijn werk toen in eens mijn auto van de zaak ermee kapte. Ik gedupeerd langs de kant van de snelweg en wat bleek: oververhitte motor. Stond ik daar langs de kant van de weg met een aantal Belgen en Fransen die me aankeken met de gedachten: daar heb je weer zo’n Hollander. Nou mooi niet dus! Want ik heb slimme Global Postitioning Systeem!

SlimmGPS is een systeem dat per direct kan worden gevolgd door de werkgevers. Zij konden dus zijn dat ik vast stond bij Luik in België op weg naar een belangrijke klant in Zwitserland. Dankzij het excentrieke car folowing system waarover ons bedrijf beschikt was er in een keer in kaart gebracht waar betrokken medewerkers moesten zijn en wat ze moesten doen. Binnen een uur, in drukke vakantieperiode nog wel, en dat dankzij het slimme GPS systeem.

Direct werd de kapotte auto meegesleept naar het dichtstbijzijnde autoreparatiecentrum. En als klap op de vuurpijl kreeg ik bij de wisseling van de wacht een nieuwe auto aangeboden die ik kon gebruiken gedurende mijn vakantie.

Naast de nieuwe auto kon er ook door mijn werkgever worden vermeld dat mijn auto kapot was gegaan gedurende mijn vakantietrip. Dankzij de het ingebouwde GPS en monitoring systeem kon toen worden vastgesteld dat de verzekering die het bedrijf onlangs had aangeschaft kon worden aangesproken op het falen van de nieuw aangeschafte business car. De lease regeling stond in voor dit soort fouten en daardoor was mijn vakantie gered!

Dank u SlimmGPS! Dank u! Uw auto rittenregistratiesysteem heeft mij geholpen o mijn welverdiende vakantie met mijn familie te kunnen doorbrengen. We hebben het heerlijk gehad! Een vervangauto met airco en goede muziek van Andre Hazes. Mijn kinderen, mijn vrouw en ik hebben genoten van uw service!

]]>
<![CDATA[ Dieven gestopt, auto terug ]]>Tue, 11 Aug 2015 18:34:58 GMThttp://keesrittenregistratie.weebly.com/blog/-dieven-gestopt-auto-terugBinnen onze organisatie rittenregistratie.nl zijn wij voortdurend onderweg naar potentiele klanten door heel Europa om het systeem Slimmlive GPS te promoten. Met onze 100 medewerkers in vaste dienst is het dan erg efficiënt om nauwkeurig en in real-time te kunnen volgen waar de medewerkers sales buitendienst zich op elk gewenst moment bevinden. Er kan zo namelijk nauwkeurig worden nagegaan welke medewerker het snelst bij een nieuwe afspraak aanwezig kan zijn.

Onze sales binnendienst voert dagelijks acquisities uit om nieuwe potentiele klanten kennis te laten maken met het efficiënt kunnen plannen van routes, reistijden en het kunnen bepalen van locaties van medewerkers die gebruik maken van het zakelijke wagenpark. Werkgevers hoeven zo nooit meer te bellen om te vragen waar een medewerker zich bevindt. Is er interesse, dan kan de dichtstbijzijnde medewerker sales buitendienst direct naar de klant worden gestuurd. Tevens is het mogelijk exacte vertrek- en aankomsttijden te berekenen en door te geven aan de klant waar de afspraak mee gemaakt is. Deze vorm van route plannen voor zakelijk gebruik draagt hiermee bij aan een verbeterde customer care omdat er ondanks het vele reizen duidelijke dagen en tijden kunnen worden afgesproken.

Een ander voordeel van het rittenregistratiesysteem Slimmlive is dat auto’s altijd kunnen worden teruggevonden. Zo was er een paar maanden terug een van de zakelijke auto’s gestolen in Roemenië. Omdat de GPS tracker van Slimmlive onzichtbaar wordt ingebouwd, wisten de dieven niet dat de locatie van de wagen nauwkeurig kon worden bepaald. Nog geen twee dagen na de diefstal kon de auto worden teruggevonden bij een occasion in Duitsland. Na de uitbetalingsgegevens te hebben gecontroleerd kon worden achterhaald wie de auto gestolen had. Het bleek te gaan om een Roemeense criminele organisatie die door het ongeval kon worden opgerold. De bende is zo gestopt en de organisatie had de auto van de zaak terug. 

]]>
<![CDATA[Werkzaamheden en reiskosten]]>Tue, 04 Aug 2015 10:23:57 GMThttp://keesrittenregistratie.weebly.com/blog/werkzaamheden-en-reiskostenBusiness and traveling for business, ofwel reizen voor je werk. Hoe weet je nou zeker dat het aantal gereden kilometers voor uw werk wordt vergoed? Tegenwoordig wordt er binnen meerdere zakelijke sectors gebruik gemaakt van administratieve papieren die de kosten voor het reizen voor werk in kaart moeten brengen. Tot op de dag van vandaag worden deze rijritregistraties voornamelijk handmatig ingediend en gedeclareerd.

Er zijn inmiddels bedrijven die inspringen op de vraag naar geautomatiseerde rittenregistratie. Naast dat een softwaresysteem zorgt voor een meer nauwkeurige berekening van het aantal gereden kilometers, kan er ook worden vastgesteld waar werknemers zich bevinden.

Neem de situatie waarbij er sprake is van een spoedgeval voor een van de belangrijkste klanten van een bedrijf. Zo iemand waarmee trouw zaken wordt gedaan krijgt voorrang. Door middel van een slim geïnstalleerd GPS systeem kan de dichtstbijzijnde medewerker direct worden gecontact. Uw klant tevreden, u tevreden, en dus geld!

Rittenregistratie kan steeds nauwkeuriger. Werknemers worden ontlast door het handmatig invullen van papieren door de SLimm GPS box.

Een geautomatiseerd en systeem dat wordt ondersteund door de continue service van dit rittenregistratie nieuwe stijl bedrijf!

Hoe fijn is het voor een werkgever om zijn edewerkers zorgeloos op stap te sture naar belangrijke klanten en het fiscale voordeel van bedrijfswagens ten volle wordt benut?! Stelt u zelf de vraag: Waarom moet ik alleshandmatig doen? Waarom verzorgt mijn werkgever niet mijn rittenregistratie? Dn bent u nu een stap dichterbij een proces waarin het registreren van ritten een stuk makkelijker wordt gemaakt.

Uw rittenregistratieprobleem is een probleem dat steeds vaker voorkomt. Wij zien de behoeften in verbeterde innovatieve oplossingen. Uw rittenregistratie is onze zorg. Klop bij ons aan, vertel ons uw problemen en wij komen met een gedegen systeem om uw problemen op te lossen voor het bijhouden van uw wagenpark!

]]>
<![CDATA[Rittenregistratie: innovatie en efficiëntie ]]>Wed, 15 Jul 2015 12:09:10 GMThttp://keesrittenregistratie.weebly.com/blog/rittenregistratie-innovatie-en-efficientieSlimmgps, een startende onderneming met 10 medewerkers in dienst, wil de administratie omtrent het gebruik en de positionering van de nieuw aangeschafte lease auto’s efficiënter later verlopen. Een nieuw ontwikkelde methode, de slimmbox, maakt het mogelijk om productiviteit te verhogen, bedrijfskosten te verlagen en boetes en bijtellingen te voorkomen. De slimmbox traceert routes die gereden worden in verband met afspraken met klanten en legt de locatie van werknemers en auto’s vast.

Het registreren van de ritten die door de medewerkers worden gereden verlaagt de administratieve druk. Gegevens hoeven niet meer handmatig worden ingevoerd, maar de slimmbox zorgt voor geautomatiseerde registratie op het gebied van slimmlive, fiscale voordelen door slimmfiscaal en rapportage door middel van slimmraportage. Er is ook de mogelijkheid een allesin1pakket aan te schaffen, waarbij slimmlive, slimmfiscaal en slimmraportage direct en tegelijk aan te schaffen zijn.

De slimmbox maakt het mogelijk om via een ingebouwd gps systeem in de auto’s van de zaak, onzichtbaar voor de gebruiker, efficiënter te plannen, fiscale bijtellingen te voorkomen en grip te hebben op de buitendienst op het gebied van snelheid, rijgedrag, locatiebepaling en het monitoren van uren.

De box waar slimm mee werkt wordt binnen een half uur ingebouwd in uw zakenauto en registreert rijgedrag en brandstofverbruik, maakt onderscheidt tussen zakelijke ritten en persoonlijke ritten en kan worden bepaald welke werknemer wanneer gebruik heeft gemaakt van de zakenauto. Ook is het systeem ten behoeve van rittenregistratie geschikt voor lease auto’s en overige vervoersmiddelen waarbij rittenregistratie van belang is.

Een offerte voor het rittenregistratiesysteem is op te vragen via email of via de website van slimmgps: slimmgps.nl/rittenregistratie. Toegevoegde waarde wordt gerealiseerd door een laagste prijs garantie, een beargumenteerde beste beoordeling, een proefperiode en directe mogelijkheid om het rittenregistratiesysteem te gebruiken via gratis apps voor IoS en Android.

Maak alles wat te maken heeft met registratie omtrent uw wagenpark van de zaak efficiënt! Gebruik nauwkeurige GPS registratie door middel van Slimm!

]]>
<![CDATA[Irritante administratie omtrent zakenauto’s  ]]>Sun, 12 Jul 2015 11:59:52 GMThttp://keesrittenregistratie.weebly.com/blog/irritante-administratie-omtrent-zakenautosMijn naam is Kees. Ik ben een buitendienst sales manager en zit al 20 jaar in het vak. Natuurlijk hoort bij een functie van sales manager een representatieve auto van de zaak conform een fiscaal gunstige lease regeling. Die heb ik dan ook altijd gehad. Van kleine hatchbacks van de zaak tot dure sportwagens om snel op een locatie van een klant aanwezig te kunnen zijn. Nu erger ik mij eigenlijk al die jaren al aan die administratieve rompslomp omtrent het bijhouden van uren, het registreren van ritten en brandstofverbruik, maar vooral de onnodige energie die ik moet steken in het papierwerk om dit bij te houden.

Nu was ik laatst aan het borrelen met een aantal collega’s. Ik was iets te laat en legde uit dat het papierwerk omtrent de rittenregistratie van afgelopen week de oorzaak was. Een goede collega die efficiëntie en productiviteit altijd hoog in het vaandel heeft staan, vertelde mij toen over een innovatief en vernieuwend systeem dat gebruikt kan worden om in een keer van het papierwerk af te zijn. Een apparaat dat in de auto van de zaak wordt geïnstalleerd in korte tijd waarmee je via applicaties alle gegevens omtrent woon-werk verkeer en zakelijke ritten kunt vastleggen en doorsturen naar de administratieafdeling van het bedrijf waar je werkt.

Na verder te informeren bij de betreffende leverancier van dit handige systeem kwam ik uit bij Slimmgps. Deze organisatie ontwikkelt apparatuur voor een heldere, betrouwbare rittenorganisatie, rittenplanning en rittenrapportage waarmee de kostbare tijd die ik voorheen kwijt was aan het papierwerk waarbij ik kilometers moest noteren, brandstofverbruik moest vermelden en moest aangeven of de ritten zakelijk of privé georiënteerd waren. Ik kan nu op tijd naar huis of naar de kroeg en de rittenregistratie is nauwkeuriger en betrouwbaarder dan ooit! De Slimmbox is de ideale oplossing voor het wagenpark van de zaak en mijn kostbare tijd!

]]>